Informació

Ordinacions sacerdotals

El dissabte 17 d’octubre de 2020, mossèn Roland MINNERATH, arquebisbe de Dijon, va ordenar sacerdots:

Germà Colomban-Marie BRIANT de LAUBRIÈRE

Germà Maximilien-Marie FOURNIER

Germà Basile-Marie MACCABE

a la col·legiata de Notre-Dame a Semur-en-Auxois a les 10 del matí.

Informació sobre el nou abat

El 8 de maig de 2020, Dom Jean-Bernard Marie Bories va ser elegit tercer abat de l’abadia de Saint-Joseph de Clairval de Flavigny i va rebre la benedicció abacial el 6 de setembre de 2020.

Pregant a Maria per França

El 28 d’abril de 2013, festa de Sant Lluís Marie Grignion de Montfort, el pare abat Dom Antoine Marie va escriure una carta per animar les persones de bona voluntat a pregar a Maria per França, especialment el rosari, en aquests moments difícils que va veure la filla gran de l’Església.

Trobareu aquesta carta, per donar-la a conèixer al vostre voltant, al nostre lloc web a la següent adreça: Pregueu a Maria per França

Oració dictada per Jesús a Marcel Van:

Senyor Jesús,
tingueu compassió de França,
Digne d’abraçar-la en el vostre amor
I mostrar-li tota la vostra tendresa.
Assegureu-vos que, plena d’amor per vosaltres, us
ajudi a fer-vos estimar
per totes les nacions de la terra.
Oh amor a Jesús,
ens comprometem
per mantenir-nos fidels per sempre i
treballar amb un cor ardent
per difondre el vostre regnat per
tot l’univers.
Amén.

Abans d’ensenyar aquesta pregària a Marcel Van, Jesús li va dir: “Petit fill del meu amor, escolta, et dictaré una pregària i vull que els francesos la recitin”.

Després d’ensenyar-li aquesta pregària, Jesús va afegir: “Oh, fill meu, digueu als francesos que aquesta oració és la que vull sentir d’ells. Em va sortir del cor ardent d’amor i vull que els francesos siguin els únics que ho recitin. Pel que fa a tu, fill meu, vull que tu també el recitis, però tu també el recitaràs en francès “.

Sobre Marcel Van, podeu consultar el següent enllaç: Carta sobre Marcel Van

informació pràctica

Accés

Flavigny-sur-Ozerain es troba a França, al departament de Côte-d’Or (Borgonya), a 60 km al nord-oest de Dijon i a 260 km al sud-est de París.

Com arribar a Flavigny

  • En cotxe: per l’autopista A6, sortida a Bierre-lès-Semur (n ° 23), després 22 km.
  • Amb tren SNCF, estacions de Laumes-Alésia (9 km) o Montbard (25 km). Des de l’estació fins a l’abadia és possible agafar un taxi (tel: 06 85 70 10 97 (Christine AUVERT) o 06 75 75 24 73 (Thibault AUVERT)); tenint en compte l’elevat cost del taxi, és aconsellable anar a l’estació de Laumes (agafeu, si cal, la connexió Montbard / Les Laumes).

Enllaç cap al plànol de Google Map